Mobirise Web Page Builder

Beelddenktrainingen

Beeld en Brein® werkboek

Beeld en Brein® Schoolbasis

Wat is Beeld en Brein® Schoolbasis?
Tijdens de Beeld en Brein® Schoolbasis workshops leert uw kind in 8 sessies om te gaan met zijn of haar denkstijl. De workshops staan in het teken van leren werken en verwerken met beide hersenhelften. Dit gebeurd aan de hand van de Beeld en Brein® Leerstrategieën. Mindmapping, rekenen met kleur, teksbegrip met kleurpatronen en organiseren van werkstukken en verslagen staan centraal. Kortom met deze training geeft u uw kind een waardevolle basis mee die uw zoon of dochter de rest van zijn of haar leven met zich mee neemt en profijt van heeft. Naast het leren leren wordt uw kind ook getraind in het omgaan met faalangst, onzekerheid en frustraties. Uw kind komt letterlijk sterk te staan op een wijze die kinderen als erg leuk ervaren!

Deze workshop is geschikt voor kinderen van de basisschool vanaf groep 4.

Organisatie
Beeld en Brein ® schoolbasis wordt individueel gegeven of in kleine groepjes van minimaal 4 en maximaal 6 kinderen. In verband met de ruimte geld vol=vol. De workshops in groepjes zullen plaats vinden op woensdagmiddag en gaan door bij voldoende aanmelding. Om ervoor te zorgen dat groepjes goed op elkaar afgestemd worden is het raadzaam om van de voren een intake onderzoek af te nemen, op deze wijze kunnen groepjes effectief gevormd worden wat ten goede komt aan het effect van de training! Het is ook mogelijk zelf een groep samen te stellen! Vraag naar de mogelijkheden. De individuele trainingen zullen op afspraak gegeven worden en worden ook meer afgestemd op uw kind!

Wilt u ook dat uw kind weer plezier in school krijgt? 

Beeld en Brein® Leren motiveren

Beeld en Brein® Leren motiveren is waardevolle bagage voor uw zoon of dochter. Waarom? Leren is het meest effectief wanneer uw kind wilt leren. De motivatie moet van binnenuit komen. Deze workshop biedt in 6 sessies uw kind de intrinsieke motivatie!

Waarom Beeld en Brein® Leren motiveren?
•Uw kind krijgt inzicht in eigen leersysteem!
•Er word door oefeningen gewerkt aan de samenwerking van de ogen!
•Uw kind leert de Beeld en Brein® leerstrategieën en zijn toepassingen!
•Uw kind ontwikkelt intrinsieke motivatie!
•Uw kind leert keuzes maken en doelen stellen!
•Uw kind krijgt praktische handvatten om huiswerk efficiënt te plannen!
•Uw kind krijgt inzicht in voeding, slapen en bewegen!

Deze workshop is geschikt voor kinderen op het voortgezet onderwijs en vormt een basis waar uw zoon of dochter zijn of haar hele leven plezier van zal hebben.

Organisatie

Beeld en Brein ® leren motiveren wordt individueel gegeven of in kleine groepjes van minimaal 4 en maximaal 6 kinderen. In verband met de ruimte geld vol=vol. De workshops in groepjes zullen plaats vinden op woensdagmiddag en/of vrijdag middag en gaan door bij voldoende aanmelding. Om ervoor te zorgen dat groepjes goed op elkaar afgestemd worden is het raadzaam om van de voren een intake onderzoek af te nemen, op deze wijze kunnen groepjes effectief gevormd worden wat ten goede komt aan het effect van de training! Het is ook mogelijk zelf een groepje samen te stellen! Vraag naar de mogelijkheden. De individuele trainingen zullen op afspraak gegeven worden en worden ook meer afgestemd op uw kind!

Beeld en Brein® leren motiveren

Wist u dat begeleiding ondersteund met raymedy therapy extra effect heeft? Vraag naar de mogelijkheden!